Ik ben Joke Wolters ( 1940 ). Verbinding, harmonie en bezieling zijn belangrijke thema’s in mijn leven. Vanuit mijn verlangen om jongeren verder te helpen op hun levenspad heb ik, na mijn doctoraal Frans, met enthousiasme 30 jaar les gegeven op Mavo, Havo en VWO. Als mentor heb ik veel leerlingen kunnen stimuleren en begeleiden. Later werd ik vertrouwensvrouwe van het personeel.
Daarna volgde ik aan het conservatorium de opleiding Klassiek Zang. Drie jaar “allegro con spirito“. Dit is een term uit de muziek en betekent "levendig, met bezieling".
Ondertussen deed ik trainingen in Geweldloze Communicatie, naar het model van M. Rosenberg. Daarna volgde ik een post-HBO coachopleiding aan de Alba-academie ( European Quality Award gecertificeerd) en de opleiding Helend Coachen bij Frans Bakker M.D. Al in 1970 kwam ik in aanraking met het Boeddhistisch gedachtegoed en sindsdien beoefen ik mindfulness en train ik mijn cliënten in deze manier van zijn.
Ook geef ik op aanvraag groepstrainingen. Vanuit mijn behoefte om te geven, mijn levenservaring en grote vertrouwen in onze innerlijke kracht wil ik anderen graag helpen bij hun ont-wikkeling.

joke